Transformational Breath ® Workshop

Ik adem zoals ik leef...

Breng verandering in je adempatroon en verander zo je leven.

Kom proeven van Transformational Breath®, een zelf helende techniek waarmee je opnieuw vol energie, vreugde en vanuit je eigen kracht in het leven kan staan.

Tijdens deze introductie dag bekijken we waarom het zo belangrijk is om goed te ademen, wat Transformational Breath® precies is en welke effecten het kan hebben. 
De theorie is echter niets zonder de praktijk.  Aan de hand van twee begeleide ademsessies kan je het aan de lijve ondervinden.  Tijdens de ademsessies kan je genieten van de helende trillingen van o.a. de harpmuziek, life gebracht door Anja Goossenaerts van animArpa.

Aan het einde van de dag ben je je meer bewust van je adem en heb je meer inzicht in en contact met je ware zelf.
Dit brengt ontspanning, rust, een gevoel van vrijheid en nog zo veel meer.

Schrijf je in en ontdek wat deze techniek voor jou kan betekenen!  

 

Bevrijd jezelf! Een reis via adem en klank

Ken jij de kracht van je adem al?

Heb jij al ervaren welk effect klank op jou kan hebben?

Wist je dat adem en klank een fantastische combinatie is om je tot diepe rust te brengen en dat je er blijer, energieker, krachtiger en zo veel meer door voelt?

Schrijf je in voor deze workshop en ervaar zelf hoe je via je eigen adem en op een eenvoudige manier de dingen in je leven kan veranderen en tot welke zeer krachtige resultaten dat kan leiden!

Heb je fysieke, emotionele of mentale uitdagingen? Ben je gestresseerd of heb je het gevoel “vast” te zitten? Kamp je met angsten of heb je last van hyperventilatie? Aarzel dan niet, want deze workshop is dan écht iets voor jou.
Sta je open voor persoonlijke/professionele groei? Wil je graag meer energie en je beter voelen in je vel? Ben je bereid om zelf de verantwoordelijkheid te nemen over de kwaliteit van je leven?
Dan verwelkomen we je graag op deze boeiende en leerrijke dag.

Binnen een veilige omgeving krijg je inzicht in jouw adempatroon en de impact hiervan op jouw leven. Je leert hoe je adem je kan helpen om op een gezondere manier om te gaan met de uitdagingen van het leven. Je leert krachtige intenties te verwoorden. Je wordt begeleid en ondersteund in 2 transformerende ademsessies begeleid met live muziek. Je gaat naar huis met eenvoudige tips & tricks die je meteen in jouw dagelijks leven kan toepassen.
Iedereen is welkom vanaf 16 jaar, maakt niet uit wat je fysieke/gezondheidsconditie is.

Deze workshop wordt gegeven door Goedele Van den Eynde, Elly Jans, Diederik Vercammen en Anja Goossenaerts.
Goedele, Elly en Diederik zijn gecertifieerd in Transformational Breath® en hebben reeds verschillende succesvolle workshops gegeven.
Anja is gecertifieerd Soundhealer en heeft met heel veel succes verschillende projecten muzikaal begeleid.

Het aantal deelnemers is beperkt om iedereen een kwalitatieve ervaring te bezorgen. Wees er dus snel bij om jouw plaatsje te reserveren! 

Deze investering in jezelf kost 120 euro.

Inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0485 55 97 81 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0477 23 67 56

Neem tijd om jezelf te voeden en het geschenk te ontdekken dat jouw adem is! 

Praktisch Workshop Bevrijd jezelf! Een reis via adem en klank

Zondag 20 maart 2022

Zaterdag 11 juni 2022

 
van 10u00 tot 17u00 

in samenwerking met

Anja Goossenaerts, animArpa
Elly Jans
Diederik Vercammen

Waar
Great White Whale Center 
Jozef Reusenslei 182
2150 Borsbeek

Inschrijvingen
Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of
Telefonisch
0485 559 781 

Investering : 150€ (120€ bij inschrijven voor eind januari 2022)