Ervaar zelf hoe je via je eigen adem en op een eenvoudige manier de dingen in je leven kan veranderen en tot welke zeer krachtige resultaten dat kan leiden!

Heb je fysieke, emotionele of mentale uitdagingen? Ben je gestresseerd of heb je het gevoel “vast” te zitten? Kamp je met angsten of heb je last van hyperventilatie? Aarzel dan niet, want deze workshop is dan écht iets voor jou.
Sta je open voor persoonlijke/professionele groei? Wil je graag meer energie en je beter voelen in je vel? Ben je bereid om zelf de verantwoordelijkheid te nemen over de kwaliteit van je leven?
Dan verwelkomen we je graag op deze boeiende en leerrijke dag.

Binnen een veilige omgeving krijg je inzicht in jouw adempatroon en de impact hiervan op jouw leven. Je leert hoe je adem je kan helpen om op een gezondere manier om te gaan met de uitdagingen van het leven. Je leert krachtige intenties te verwoorden. Je wordt begeleid en ondersteund in 2 transformerende ademsessies. Je gaat naar huis met eenvoudige tips & tricks die je meteen in jouw dagelijks leven kan toepassen.
Iedereen is welkom vanaf 16 jaar, maakt niet uit wat je fysieke/gezondheidsconditie is.

Deze workshop wordt gegeven door Goedele Van den Eynde en Evi Aerts. Beide zijn gecertifieerd in Transformational Breath® en hebben reeds in verschillende landen succesvolle workshops gegeven.

Het aantal deelnemers is beperkt om iedereen een kwalitatieve ervaring te bezorgen. Wees er dus snel bij om jouw plaatsje te reserveren! 

Deze investering in jezelf kost 95 euro.

Inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0485 55 97 81 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0486 13 66 63

Neem tijd om jezelf te voeden en het geschenk te ontdekken dat jouw adem is!