Psycho-energetica

Wat doet een Psycho-energetisch coach

Zingeving

 

Invoelen en beleven

Op weg gaan met een psycho-energetisch coach betekent dat je kiest voor een ontdekkingsreis naar jezelf, naar jouw drijfveren, overtuigingen en waarden. Je kan ze dan voluit inzetten als bondgenoten om datgene neer te zetten waarvoor je in dit leven staat.

Door stil te staan bij wat jou drijft en bezig houdt, ga je bewust in het leven staan. Dit brengt jou zeker meer kwaliteit en vreugde in je leven. Door je aandacht te richten op je kwaliteiten en het positieve in het leven, kom je bij je eigen kracht en kan je trouw blijven aan je eigen ik. 

Het brengt meer rust, geloof en vertrouwen.
Image
Individuele sessie - online of onsite
 
Jong of oud, man of vrouw.  Iedereen heeft soms nood aan een rots in de branding of een ruimer beeld op de werkelijkheid.  

Met welke vraag je ook komt, je zal altijd alle stappen zelf moeten zetten.  Dit vergt moed en doorzettingsvermogen.  Als je bereid bent hiervoor te gaan, dan wil ik jou hierbij graag begeleiden.

Je kan kiezen voor een sessie in de praktijk te Niel of een online sessie.

Aanpak

Elke mens is uniek.  Elke coaching sessie is bijgevolg ook uniek en op maat.

Ik breng jou opnieuw in contact met je authentieke zelf, je eigenheid, je gevoel en je intuïtie. Ik werk niet met een vast programma., maar voel zeer goed aan met welke methodiek of oefening jij het meest gebaat bent en ik pas die dan op heel flexibele wijze toe.  

Tarieven

Tijdens een eerste gesprek bekijken we waar je naartoe wil en voelen we of wij samen op stap willen gaan.  Daarna volgen een aantal gesprekken met een tussenperiode die voor jou goed voelt.

 

Duur sessie: 1,5 uur

Prijs: 95€

Wat zij ervan vinden

Triskele

JAAB BV - Triskele

Coaching & Healing by Breathing
Sint Hubertusplein 9
2845 Niel

goedele.vandeneynde@triskele.be

+32 485 55 97 81

BE 0465 100 944

Sitemap

Inschrijven Nieuwsbrief

Triskele - JAAB BV  (Goedele Van den Eynde) gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.)

We gebruiken Mailchimp als marketing platform. Door onderaan te klikken op Inschrijven, ga je akkoord dat je informatie verwerkt wordt bij Mailchimp. Voor informatie over het privacybeleid van Mailchimp, verwijzen we jou naar hun website.