Over Triskele

Het gezicht achter Triskele

Ik ben Goedele Van den Eynde (°1968), de drijvende kracht achter Triskele . 

wie goedeleNa mijn studies tot Vertaler Engels – Spaans deed ik 15 jaar lang ervaring op in de bedrijfswereld. Daarna kon ik tot 2021 aan de slag als ICT-coördinator in een aantal basisscholen.

Al heel mijn leven ben ik geboeid door wat mensen drijft en beweegt.  Ik luister graag met heel veel aandacht naar wat mensen te vertellen hebben om hen dan heel intuïtief en met veel geduld en liefde nieuwe perspectieven te bieden.

Mijn interesse heeft mij veel kennis opgeleverd en heeft mij op allerlei manieren doen groeien tot de persoon die ik vandaag de dag ben.

Ik straal rust en vertrouwen uit waardoor mensen zich vrij snel veilig genoeg voelen om te zijn wie ze zijn. Dit creëert een ontspannen sfeer die een mooie basis vormt voor verandering en groei. 

Door mijn enorme leergierigheid ken ik veel verschillende benaderingen die ik op een creatieve manier gebruik.  Mijn eigen authenticiteit geeft jou de mogelijkheid om in contact te komen met jouw authentieke zelf, je eigenheid, je gevoel en je intuïtie.

De kennis achter Triskele

Mijn beroep als coach vond zijn oorsprong in 2006.  De opleiding die ik toen kon volgen zette de deur naar zelfontwikkeling en naar het begeleiden van mensen op een kier en ze ging steeds meer open staan door alle opleidingen die ik nadien nog volgde.  Ik ben dan ook dankbaar voor alle kennis die ik heb verzameld en nog lang zal blijven opdoen.

2006 - 2007 Professionele coach (Coaching & Co)

2007 - 2008 Voice Dialogue Facilitator (Voice Dialogue Instituut te Tienen)

2007 - 2011 Master in de Psycho-Energetica en Psycho-Energetisch Coach (Epeca)

2013 - 2014 Transformational Breath® (Transformational Breath Foundation)

2014 - 2015 Transformational Breath®Facilitator. 

2015 - 2016 Transformational Breath® Groupleader.

2017 - 2018 Soundhealer opleiding (Harmonic Sounds - Nestor Kornblum en Michele Averard)

Begin  2020 Online Transformational Breath® Facilitator en Groupleader

Einde 2020   Rouwcoach (Syntra)

Einde 2020   Creatieve Werkvormen (Educatieve Academie)

2021 - 2022 EFT-facilitator (Tapping Instituut, Anna Legein)

De symboliek achter Triskele

Ik kwam voor het eerst in contact met het Triskele teken toen ik de laatste 100 km naar Santiago stapte.  Het was al lang een droom van mij om de weg naar Santiago te voet af te leggen.  Het is uiteindelijk slechts een deel van de weg geworden, maar het heeft me wel heel veel gebracht.  Ik ben in ieder geval als een ander mens terug gekomen.

Bij aankomst in Santiago kwam ik overal dit Triskele teken tegen.  Toen ik de symboliek ervan leerde kennen, was het voor mij onmiddellijk duidelijk dat dit teken heel belangrijk voor mij was.

Triskele is een Keltisch symbool dat bestaat uit drie cirkels die van buiten naar binnen bewegen en in het midden in elkaar overlopen.  De drie cirkels staan voor leven, dood en wedergeboorte en ook symbool voor de "Grote Moeder" de natuur.  Als je de delen in jou (leven) die je niet meer nodig hebt, loslaat (dood), kom je bij je natuurlijke kern (wedergeboorte).  Als je je eigen natuur volgt, dan neem je je eigen plek in, vervul je je eigen missie en maak je deel uit van het grotere geheel (leven).  

Het is mijn doelstelling om jou dichter te brengen bij wie jij in essentie bent, zodat je jouw unieke bijdrage aan deze wereld met zelfvertrouwen, kracht en vol vuur levert.

TriskeleCoaching

Triskele

JAAB BV - Triskele

Coaching & Healing by Breathing
Sint Hubertusplein 9
2845 Niel

goedele.vandeneynde@triskele.be

+32 485 55 97 81

BE 0465 100 944

Sitemap

Inschrijven Nieuwsbrief

Triskele - JAAB BV  (Goedele Van den Eynde) gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.)

We gebruiken Mailchimp als marketing platform. Door onderaan te klikken op Inschrijven, ga je akkoord dat je informatie verwerkt wordt bij Mailchimp. Voor informatie over het privacybeleid van Mailchimp, verwijzen we jou naar hun website.