Voice Dialogue

Wat is Voice Dialogue

In gesprek met al je 'Ikken'

 

De bus

Voice dialogue (Hal en Sidra Stone) is een methode om in dialoog te gaan met onze innerlijke stemmen of met de verschillende delen in onszelf, ook wel onze 'ikken' genoemd.  Zij hebben elk hun eigen manier van denken en voelen, met een eigen gedrag en waarneming.  Vaak identificeren we ons met één of meer deelpersoonlijkheden, onze 'primary selves', terwijl andere delen van ons tevergeefts hun stem proberen te laten horen.  Hal en sidra Stone maken hierbij gebruik van de metafoor 'bus'.  Al deze deelpersoonlijkheden zitten samen in een bus. Het deel dat aan het stuur zit van de bus is vaak het deel dat meest aanwezig is.  Andere delen bevinden zich in de bus of zelfs in de koffer of op het dak.

Doel

In Voice Dialogue worden de verschillende 'ikken' uitgenodigd om vrijuit te spreken en om zich in al hun energie te tonen.  Vrijuit wil zeggen zonder tussenkomst van één of meerdere van de andere deelpersoonlijkheden die allemaal willen spreken en heel wat te vertellen hebben op hun eigen specifieke wijze.  

Deze methode zorgt er voor dat we in contact kunnen kopmen met die deelpersoonlijkheden die we meestal niet aan bod laten komen en waarvan we ons vaak niet eens bewust zijn.  Het geeft ons de mogelijkheid om te allen tijde te kiezen tussen de delen in ons zelf en ons dus niet meer te laten overvallen door de patronen waar we onbewust in vast geraken.

Individuele sessie - online of onsite

Elke Voice Dialogue sessie is uniek en volledig op maat.  Je kan kiezen voor een sessie in de praktijk te Niel of een online sessie.

Aanpak

Tijdens een eerste sessie bespreken we jouw verwachtingen en hoe Voice Dialogue daarin een rol kan spelen.  Daarna volgen nog 2 tot 4 sessies.  Tussen de sessies liggen drie tot vier weken.

Duur sessie: 1,5 uur
Prijs: 75€

Triskele

JAAB BV - Triskele

Coaching & Healing by Breathing
Sint Hubertusplein 9
2845 Niel

goedele.vandeneynde@triskele.be

+32 485 55 97 81

BE 0465 100 944

Sitemap

Inschrijven Nieuwsbrief

Triskele - JAAB BV  (Goedele Van den Eynde) gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.)

We gebruiken Mailchimp als marketing platform. Door onderaan te klikken op Inschrijven, ga je akkoord dat je informatie verwerkt wordt bij Mailchimp. Voor informatie over het privacybeleid van Mailchimp, verwijzen we jou naar hun website.