Breathing into Now

Transformational Breath® & Eckhart Tolle


29 en 30 juni 2024
People Planet Place
Elsene

ENGLISH / FRANçAIS

Breathing into Now

Transformational Breath® & Eckhart Tolle

29 en 30 juni 2024
People Planet Place
Elsene

ENGLISH / FRANçAIS

Wat je kan verwachten

Ervaar "De kracht van het NU" zoals beschreven in het boek van Eckhart Tolle met de Transformational Breath ® ademtechniek!

Door de ideeën uit het boek te combineren met het ademhalingswerk van Transformational Breath ®, gaan we ons emotioneel bevrijden. Het brengt ons dichter bij bewustzijn van het huidige moment.

Ademen is een krachtig hulpmiddel dat we altijd bij ons hebben. Het geeft ons meer energie, meer duidelijkheid in ons leven en in onze relaties en het brengt ons in de kracht van het Nu.

De training is als een innerlijke reis via de adem naar meer bewustzijn in het huidige moment.

Het boek "De kracht van het Nu" maakt ons bewust van één van de meest belemmerende dingen in ons leven: onze dwangmatige gedachten. Het werk van Eckhart Tolle doet ons beseffen dat we onszelf kunnen bevrijden van onze eigen gedachten door het huidige moment te omarmen, wat ons leven letterlijk kan veranderen.

Vijf hoofdthema's

DE STEM IN JE HOOFD

'Wie ben ik' is één van de belangrijkste vragen die een mens kan stellen.
In het oude Griekenland is de tempel van Delphi versierd met een paar simpele woorden die voor ons essentieel zijn: "Ken jezelf". 'Breathing into Now' is een reis naar ons hart, naar de essentie van ons bestaan.

HET PIJNLICHAAM

Een van de belangrijkste thema's van de training is de kunst om bewust te worden van het pijnlichaam en ermee om te gaan.

Pijnlichaam is de naam die Eckhart Tolle geeft aan de energieën die in ons aanwezig zijn en die ons vaak dingen laten doen waar we later spijt van krijgen.
Door het pijnlichaam te voelen, te aanvaarden en te observeren, zal het makkelijker 'oplossen'. Verbonden ademen helpt ons daar enorm bij.

DE GEESTEN VAN DE TOEKOMST

Om in het hier en nu te zijn, moeten we de geesten van de toekomst laten rusten. Dit doen we door het verschil te zien tussen "kloktijd" en "psychologische tijd". De eerste is ons vermogen om praktische dingen te plannen. De tweede is het onszelf verliezen in het verleden of de toekomst.

Hoe beter we er in slagen volledig aanwezig te zijn in het nu, hoe meer we onze toekomst in handen hebben. Het is immers in het nu dat de toekomst wordt vast gelegd.

En hoe kunnen we meer aanwezig zijn in het NU? Door bewust verbonden ademen!

RELATIES - SLEUTEL TOT ONTWAKEN

Dankzij onze relaties ervaren we de meeste vreugde. Tegelijkertijd zijn het ook vaak onze relaties die ons het meest doen lijden.

Tijdens deze training gebruiken we onze relaties, conflicten, en uitdagingen als tool om bewuster te worden.

HET NU WAARD-EREN

Na "Wie ben ik?" is een andere belangrijke vraag die we vaak stellen: WAAROM ben ik hier? Wat is mijn reden van bestaan?

In deze training ontdekken we een interne en externe reden van ons bestaan.

We leren het hier en nu te waard-eren door JA te zeggen tegen wat is.

Praktisch

Kostprijs (all-in)

€ 300
Early bird: €270 (tot 09/06/2024)

Locatie

People Planet Place

Emmanuel Van Driesschestraat 9

1050 Elsene

Inbegrepen

  • Vijf professioneel begeleide Transformational Breath® sessies

  • Een volledige ademanalyse

  • Vijf hoofdthema's uit De kracht van het Nu van Eckhart Tolle

Image
Image
Image

De begeleiders

Stanislava Stoeva

StanislavaStoeva.png

Organisator en facilitator

Stanislava Stoeva is Transformational Breath® Facilitator en Groepsleider

Goedele Van den Eynde

goedelevandeneynde_landscape.jpg

Trainer en facilitator

Goedele Van den Eynde is psycho-energetisch coach, soundhealer, rouwcoach, Transformational Breath® Facilitator en Trainer. 

Sinds 2006 begeleidt ze mensen met veel warmte, empathie en liefde op hun innerlijke reis.

Inschrijven

Wil je er graag bij zijn, stuur ons dan een mailtje!

Triskele

JAAB BV - Triskele

Coaching & Healing by Breathing
Sint Hubertusplein 9
2845 Niel

goedele.vandeneynde@triskele.be

+32 485 55 97 81

BE 0465 100 944

Sitemap

Inschrijven Nieuwsbrief

Triskele - JAAB BV  (Goedele Van den Eynde) gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.)

We gebruiken Mailchimp als marketing platform. Door onderaan te klikken op Inschrijven, ga je akkoord dat je informatie verwerkt wordt bij Mailchimp. Voor informatie over het privacybeleid van Mailchimp, verwijzen we jou naar hun website.