Individuele sessies

Individuele sessies

Individuele sessie in de praktijk te Niel

Elke Transformational Breath® sessie is uniek en volledig op maat.
De intensiteit, frequentie, duur en prijs van een sessie is o.a. afhankelijk van de leeftijd.

Kinderen tot en met 12 jaar

Elke ademsessie is volledig afgestemd op je kind.   Sommige kinderen houden van spelenderwijs ademen, andere kinderen vinden juist een gesprek en rust belangrijk.  We starten met een kort verbindingsmoment.  Daarna volgt een korte ademsessie.  Na de ademsessie is er een creatief nagesprek.  Als ouder mag je bij de sessie aanwezig zijn, tenzij je kind dit liever anders wil. 

Samen met je kind ademen behoort tot de mogelijkheden.

Duur sessie: van 15 tot 45 minuten
Aantal aan te raden sessies: een drietal sessies zorgen al voor een grote vooruitgang
Prijs per sessie: van 15€ tot 50€

Studenten tot en met 21 jaar

Met een student vertrekken we ook vanuit zijn eigen leefwereld en de behoefte die de student voelt.  De ademsessie zelf duurt 45 minuten en wordt afgesloten met een kort gesprek.

Duur sessie: max. 1 uur en een half
Prijs per sessie: 95€

Volwassenen tot 99 jaar

Intakegesprek
Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we jouw verwachtingen en hoe Transformational Breath® hierin een rol kan spelen. Dit is geen verplicht gesprek om aan een ademtraject met mij te beginnen.

Ademtraject
We starten elke sessie met een coachingsgesprek om een intentie te formuleren. Indien nodig, zet ik energerische oefeningen in om jou beter te laten voelen waar je naartoe wil.  Daarna volgt een ademsessie van 45 minuten tot een uur. Nadien is er de mogelijkheid om je inzichten en ervaringen te bespreken. 

Met een vijftal sessies om de 1 à 2 weken ga je een proces aan waarbij je snel verandering zal merken. Wil je liever minder frequent met je adem aan de slag, dan zal het veranderingsproces meer tijd nodig hebben. Jij kiest wat goed is voor jou.

Zowel individuele sessies als duosessies behoren tot de mogelijkheden.

Duur sessie: 2 uur (incl. coachingsgesprek)

Prijzen:

  • Individuele sessie: 130€

  • Duosessie: 220€

  • Pakket 5 +1 : 650€
    (1 sessie per week of om de 14 dagen)

Wat zij ervan vinden

Individuele sessie - online

Door de voorbije lockdowns en de maatregelen die genomen moesten worden rond social distancing, ben ik gestart met het geven van online ademsessies.

Deze sessies bieden een mooie ondersteuning voor je ademsessies in je eigen omgeving.  Transformational Breath is een zelfhelende tool die je helpt je diepste emoties en angsten te transformeren en zo meer en meer in je eigen kracht te staan.

Duur sessie: 90 minuten
Prijs sessie: 75€

Afspraak
Je kan een afspraak maken via e-mail  of telefoon

Na het boeken van de afspraak ontvang je van mij de betalingsmogelijkheden.  Na betaling stuur ik je een intake formulier, een lijst met materiaal dat je nodig hebt voor de ademsessie en een link voor de sessie.

Als je voor de eerste keer een ademsessie doet, dan verwacht ik dat je je verbindt voor minstens 3 sessies en een 10 minuten follow-up na elke sessie.

Image
Image

Triskele

JAAB BV - Triskele

Coaching & Healing by Breathing
Sint Hubertusplein 9
2845 Niel

goedele.vandeneynde@triskele.be

+32 485 55 97 81

BE 0465 100 944

Sitemap

Inschrijven Nieuwsbrief

Triskele - JAAB BV  (Goedele Van den Eynde) gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.)

We gebruiken Mailchimp als marketing platform. Door onderaan te klikken op Inschrijven, ga je akkoord dat je informatie verwerkt wordt bij Mailchimp. Voor informatie over het privacybeleid van Mailchimp, verwijzen we jou naar hun website.